Tyck till

Vi söker en objektspecialist i Frapp

Vi söker en systemintresserad ambulanssjukvårdare, sjuksköterska eller specialistsjuksköterska som vill utvecklas i rollen att bli AISABs objektspecialist i Frapp!

28 mars |

Arbetet innebär
 
Som objektspecialist i Frapp är du representant för AISAB och sitter med i förvaltningsobjektet Ambulans centralt på SLL. I förvaltningsobjektet sitter förvaltningsledare från HSF och SLL IT samt objektspecialister och representanter från HSF, SLL IT och övriga vårdgivare. 
 
I förvaltningsobjektet Ambulans (FOA) förvaltas IT-stöd till ambulanser och i dagsläget ligger fokus på verksamhetsstödet FRAPP. Där ingår det bland annat kravhantering, testning, uppföljning och releasehantering och implementering av FRAPP hos nya mottagande enheter.   
 
Arbetet i förvaltningen innebär regelbundna regionala förvaltningsmöten ca. två gånger i månaden med agendan att förvalta och utveckla det stöd som används inom ambulanssjukvården, men även att samverka med andra vårdgivare och intressenter för ambulanssjukvården. En av dina främsta uppgifter är även att bidra med ett verksamhetsperspektiv till förvaltningen som anställd i ambulansen.  
 
Utöver arbetet centralt på SLL är du även sammankallande till AISABs lokala förvaltningsgrupp en gång i månaden som består av ytterligare fem representanter.  Tillsammans samlar ni ihop och driver AISABs frågeställningar till förvaltningsobjektet. Det innebär till exempel att ta emot avvikelser gällande Frapp, diskutera förbättringsförslag samt diskutera och prioritera önskemål om förändringar i verksamhetsstödet tillsammans med övriga vårdgivare. Som objektspecialisten ska du även vara ett kunskapsstöd till superusers och supportlinjen. 

 
Vem är du? 
- Utbildad ambulanssjukvårdare, sjuksköterska eller specialistsjuksköterska
- Har erfarenhet av arbete i ambulans och en djupare förståelse för ambulanssjukvården 
- Har stort intresse för teknik och systemutveckling 
 

Meriterande är 
- Om du har tidigare erfarenhet av databashantering 
- Är superuser i verksamhetsstödet Frapp 
 
För att trivas i rollen ser vi att du bör ha god förståelse och lätt att hantera olika system och data. Problemlösning tycker du är både roligt och utvecklande. Andra egenskaper som vi ser är viktiga för att trivas i rollen är driv, tålmodighet och noggrannhet.  
 
 
Anställningsform
Du har en grundanställning som ambulanssjukvårdare, sjuksköterska eller specialistsjuksköterska med ett deltidsuppdrag som objektspecialist i omfattning av 25%.  
 
Låter det intressant? Skicka in din ansökan och motivera varför du är intresserad av tjänsten.
 
Vid frågor gällande tjänsten kontakta gärna vår nuvarande objektspecialist Thomas Lennholm på thomas.lennholm@sll.se.