Tyck till

Ny webbplats gör AISAB mer tillgängligt

I april 2013 lanserar AISAB en ny webbplats med målet att ge besökare en tydligare bild av företagets innehållsrika verksamhet och möjligheterna till ett arbete inom bolaget.

18 april | Den nya webbplatsen, som tagits fram i nära samarbete med ledning och medarbetare på AISAB, är utvecklad av den digitala kommunikationsbyrån Cloud Nine.

Ledande inom prehospital akutsjukvård

Det primära målet med den nya webbplatsen är att tydliggöra AISABs vision, verksamhet och kvalitetsarbete samt att göra det enklare för arbetssökande att se kvalifikationer och kompetenskrav för att söka lediga tjänster. Här finns också information om möjligheter till vidareutbildning och olika ansvarsområden inom AISAB.

Möten med AISABs viktigaste resurser

Medarbetarna, deras kompetens, delaktighet och olika personligheter, spelar en central roll inom AISAB. På den nya webbplatsen får besökare möta flera av medarbetarna och ta del av deras berättelser om sin bakgrund, sin roll inom AISAB, utmaningar och glädjeämnen i det dagliga arbetet. Här finns även information om AISABs stationer runt om i Stockholms län och de enheter som ingår i bolagets verksamhet.

Fokus på FoU

AISAB bedriver egen forskning- och utveckling, en viktig möjlighet att driva ambulanssjukvården framåt – ett arbete där medarbetarna deltar för att påverka sin arbetssituation.

Den nya webbplatsen har en avdelning om Forskning och Utveckling (FoU) där besökare kan läsa mer om samarbetsplattformen Akademisk Ambulans inom SLL, följa AISABs aktuella FoU-projekt, både i egen regi och i samarbete med andra vårdinstanser och lärosäten, samt den verksamhetsförlagda utbildning (VFU) som erbjuds studenter.

Webbplatsen är anpassad för mobiler och surfplattor, iOS samt Android. Genom funktionen ”lägg till på hemskärmen” kan du lägga till en ikon för snabb åtkomst till hemsidan.

Nya aisab.nu är en levande webbplats. Senaste nytt inom verksamheten kan följas via nyhetsflödet på startsidan. Webbplatsen finns tillgänglig från och med den 18 april.