Gå direkt till textinnehåll

AISAB medverkar på Järvaveckan

Datum 31 maj 2023

Järvaveckan är ett årligt återkommande evenemang som syftar till att bygga broar mellan invånare, myndigheter, politiker, företag och civilsamhälle. Årets tema är ”Morgondagens Sverige”. AISAB medverkar som en del av Region Stockholm som har fokus på vård, hälsa och jobb.

Under Järvaveckan arrangeras seminarier, utställningar och aktiviteter som lyfter fram politik och samhällsfrågor. Det är över 300 medverkande organisationer och över 50 000 besökare.

Region Stockholm har ett utställningstält där besökarna erbjuds demonstrationer, tester och information från bland annat vårdcentraler i området, Närakut Järva och Järva ungdomsmottagning. I utställningstältet får besökarna också information om de olika sorters yrken som finns inom Region Stockholm och om lediga jobb.

Två medarbetare från AISAB finns på plats varje dag för att svara på besökarnas frågor och visa ambulansen. Vi berättar också om våra olika yrkesroller, vilka utbildningar som finns och hur det är att arbeta hos oss. Du hittar dina kollegor och ambulansen på huvudscenens vänstra sida (sett framifrån), på plats H10. Kom gärna och hälsa på och ta del av alla aktiviteter på plats. 

AISABs medarbetare på Järvaveckan

Mer om Järvaveckan

Järvaveckan pågår dagligen kl. 14:00-20:00 torsdag 31 maj – lördag 3 juni på Spånga IP. Det är gratis inträde.

På området finns bland annat foodtrucks och förutom seminarier bjuds det på underhållning för hela familjen.

Evenemanget startade 2016 och drivs av Stiftelsen The Global Village.

Detaljerat program för Region Stockholm

Läs mer om Järvaveckan

Hitta till Spånga IP

Dela