Gå direkt till textinnehåll

Synpunkter och klagomål på vården

Välkommen att tycka till om oss. Dina och dina närståendes synpunkter hjälper oss att förbättra och vidareutveckla vården.

Ibland kan något gå fel i en stressad och pressad situation trots att vi på AISAB gör allt vi kan för att du ska få bästa möjliga vård och bemötande. Du är alltid välkommen att lämna synpunkter eller klagomål när du upplever att vi inte uppfyller dina förväntningar. Du kan också kontakta oss för att berätta vad du tyckte var bra i kontakten med oss.

Så lämnar du synpunkter

Du kan lämna synpunkter, klagomål och beröm via:

  • 1177.se
  • brev.

1177.se

Logga in på 1177.se, där finns en länk till e-tjänsten där du kan lämna synpunkter. Under mottagningar väljer du ambulanssjukvården och om ärendet gäller oss väljer du AISAB.

Du kan också lämna synpunkter anonymt, då behöver du inte vara inloggad. Om du lämnar dina synpunkter anonymt kan du inte få ett personligt svar, men vi använder dina synpunkter i vårt förbättringsarbete. 

Logga in på 1177.se
Formulär för att lämna synpunkter anonymt

Brev

Brev skickas till följande adress:

AISAB, Ambulanssjukvården i Storstockholm AB
Box 5191
121 18 Johanneshov

Vänligen uppge namn, personnummer, adress- och telefonuppgifter i ditt brev.

Så hanterar vi dina synpunkter

När du lämnat dina synpunkter får du en bekräftelse på att vi tagit emot ditt ärende, med ett diarienummer. Därefter utreds ärendet och du får ett skriftligt svar inom fyra veckor. Om du som anmälare är under 18 år strävar vi efter att besvara ditt ärende omgående.

Vi kan behöva kontakta dig vid behov av kompletteringar, lämna därför gärna ditt telefonnummer i din kontakt med oss.

Så hanterar vi dina personuppgifter

När du har kontakt med AISAB behöver vi ibland registrera dina personuppgifter, till exempel om du skickar in ett kontaktformulär via vår webbplats. Vi har ett stort ansvar för att dina personuppgifter hanteras på rätt sätt och för att skydda din integritet. AISAB inhämtar och spar aldrig mer information än vi behöver. AISAB inhämtar och spar aldrig mer information än vi behöver.

Så här hanterar vi dina personuppgifter

Fler sätt att lämna synpunkter på vården

På 1177 hittar du mer information om andra sätt att lämna synpunkter eller klagomål om du inte är nöjd med vården.

Gå till 1177.se