Gå direkt till textinnehåll

AISAB söker sjuksköterska till ambulans inom VO Syd

Sista ansökningsdag: 29 februari

Arbetsplats: Hägersten, Skärholmen, Huddinge, Botkyrka, Södertälje, Värmdö, Nacka, Tyresö, Farsta, Handen, Västerhaninge och Nynäshamn.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Dela:

ansök nu

Vill du fokusera på en patient i taget, utmanas i varje patientmöte och lösa problem i ett självständigt team? Har du minst ett års erfarenhet av akutsjukvård? Sök ett livsviktigt jobb i ambulansen! VO Syd sträcker sig från Nynäshamn i söder till Hägersten i norr och från Botkyrka från väster till Värmdö till öster.

Ingen dag den andra lik i ambulansen. Ena stunden kan vara en lugn sjuktransport medan den andra kan innebära akut färd med blåljus. Tillsammans med en specialistsjuksköterska ger du bästa möjliga vård och omvårdnad i patientens hem, på en olycksplats och under transport till vårdinrättning. Ni är oftast först på plats och möter patienter med olika typer av sjukdomar och skador. På en olycksplats samverkar ni ofta med andra aktörer som exempelvis polis, räddningstjänst och akutläkare. 

Specialistsjuksköterskan, har det medicinska ansvaret i ambulansen. Du sköter bland annat kontakten med SOS Alarm, sjukhus, polis och annan räddningspersonal samt ansvarar för att framföra ambulansen när det är mest akut. Det är ett självständigt jobb där er bedömning och vård kan vara helt avgörande för patienten. 

Utifrån dina och verksamhetens behov kan du bli placerad på en fast station där du arbetar med en fast kollega, alternativt i personalpoolen där du utifrån verksamhetens ramar har möjlighet till individuell schemaplanering och där du arbetar på olika stationer med olika kollegor. Våra ambulansstationer inom VO Syd ligger i Hägersten, Skärholmen, Huddinge, Botkyrka, Södertälje, Värmdö, Nacka, Tyresö, Farsta, Handen, Västerhaninge och Nynäshamn. Om du blir placerad på en fast station kan du vid behov få arbeta på andra stationer.

Vi erbjuder

En gedigen introduktionsutbildning på 10 veckor om du inte har arbetat inom ambulanssjukvården tidigare. Kollegor med starkt engagemang och hög kompetens. 10 utbildningsdagar per år. C1-körkort om du inte har erfarenhet. 5. 000 kr i friskvårdsbidrag per år. Förmånlig tjänstepension. 

Vi söker dig

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och som kan ta ansvar, samt har ett gott omdöme när du fattar små och stora beslut då arbetet är självständigt. Då inget uppdrag är det andra likt behöver du snabbt kunna anpassa dig till ändrade arbetsförhållanden och arbetstempo, men samtidigt behålla ditt lugn i bemötandet av patienter och anhöriga. Att vara bra på att samarbeta och kunna arbeta med olika kollegor, bemöta patienter, anhöriga och samverkanspartners på ett respektfullt och förtroendeingivande sätt är en självklarhet för dig och något du är bra på.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Minst 1 års erfarenhet från akutsjukvård. Har B-körkort och god körvana i stadstrafik. Behärska svenska i tal och skrift. Andra språk är meriterande.  Erfarenhet av ambulanssjukvård är meriterande.  Då tunga lyft av patient förekommer är det viktigt att du har god fysik.

Ansökan och mer information

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervju görs löpande under ansökningstiden.

Din ansökan vill vi innehåller CV, sjuksköterskelegitimation och övriga arbetsgivarintyg som styrker din vårderfarenhet. Du kan ladda upp dessa i vårt rekryteringssystem när du ansöker.

Inför en eventuell anställning ingår förutom intervju även körtest och fystest då tunga lyft förekommer i arbetet. Vi utför även kontroll hos Socialstyrelsen/IVO och begär in utdrag ur polisens belastningsregister. 

Du kan komma att krigsplaceras inom AISAB vid anställning.

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta:
Mia Essinger, Stationschef, mia.essinger@falck.com  

Facklig representant:
ansök nu