Gå direkt till textinnehåll

Lediga jobb

Vad kul att du är intresserad av att arbeta hos oss. Här nedan hittar du våra lediga jobb. Om du inte hittar något jobb just nu så kan du prenumerera på de jobb som intresserar dig. Du hittar länk till prenumerationstjänsten lite längre ner på sidan. 

Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den person som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet då systemet inte kan hantera anonyma ansökningar eller skyddade personuppgifter. Var även försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och ta endast med information som är relevant för den aktuella tjänsten.

{ "backgroundColor": "cat-olive", "failedHeader": "Du saknar vissa kvalifikationer för att jobba hos oss", "failedText": "Nedan har vi listat vilken kompetens du saknar för att kunna jobba hos oss. Du är oavsett varmt välkommen att prenumerera på våra lediga tjänster! ", "lastApplyText": "", "questions": [ { "id": 1, "question": "Är du specialistsjuksköterska, ambulanssjukvårdare (undersköterska med påbyggnadsutbildning) eller sjuksköterska?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Du behöver vara legitimerad sjuksköterska med relevant specialustutbildning, undersköterska med påbyggnadsutbildning inom ambulanssjukvård eller grundutbildad sjuksköterska." }, { "id": 2, "question": "Har du B-körkort? (C1-körkort är meriterande)", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Du måste ha B-körkort. Det är även en fördel om du har C, C1 eller D-körkort." }, { "id": 3, "question": "Har du god körvana i storstadstrafik?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Du behöver ha god körvana i storstadstrafik så att du kan köra ambulansen och patienten på ett säkert sätt i trafiken. " }, { "id": 4, "question": "Har du god fysik? Jobbet innebär en hel del lyft, exempelvis att bära en patient på bår nedför en trappa.", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "God fysik som styrka, balans och bålstyrka behövs för att klara av jobbet och hålla i längden. Du gör ett fystest om du går vidare i rekryteringen." }, { "id": 5, "question": "Gillar du att skapa trygghet för patienten, ge god omvårdnad med gott bemötande?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Patienten har rätt till god omvårdnad och ett bra bemötande. Om du inte har patienten i fokus är nog inte ambulanssjukvården rätt för dig. " } ], "header": "Nyfiken på att jobba i ambulans? Gör vårt test för att se om du har det som krävs!", "startButtonText": "Gör testet", "sendButtonText": "Skicka" }

Har du frågor om jobb och kompetenskrav?

Hör av dig till oss på HR avdelningen.

HR avdelningen