Gå direkt till textinnehåll

Jobba på ett unikt bolag i ambulanssjukvården

Jobba hos oss

Vi är ett unikt bolag i ambulanssjukvården. Det ger dig unika fördelar att arbeta hos oss.

På AISAB får du arbeta hos den största aktören i ambulanssjukvården i Stockholm, som också en är en del av Region Stockholm. 

Vi är idag ungefär 600 medarbetare som utför ett livsviktigt uppdrag – att vara i ständig rörelse för att leverera rätt vård i rätt tid. Varje dag, dygnet runt. I Stockholmsregionen har vi även ett särskilt ansvar för utbildning och träning i ambulanssjukvård, prehospital sjukvårdsledning, transport av avlidna och bedriver även forskning i prehospital vård. Eftersom vi har många olika uppdrag har du  goda möjligheter till att växa och utvecklas i arbetet.

{ "backgroundColor": "cat-olive", "failedHeader": "Du saknar vissa kvalifikationer för att jobba hos oss", "failedText": "Nedan har vi listat vilken kompetens du saknar för att kunna jobba hos oss. Du är oavsett varmt välkommen att prenumerera på våra lediga tjänster! ", "lastApplyText": "", "questions": [ { "id": 1, "question": "Är du specialistsjuksköterska, ambulanssjukvårdare (undersköterska med påbyggnadsutbildning) eller sjuksköterska?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Du behöver vara legitimerad sjuksköterska med relevant specialustutbildning, undersköterska med påbyggnadsutbildning inom ambulanssjukvård eller grundutbildad sjuksköterska." }, { "id": 2, "question": "Har du B-körkort? (C1-körkort är meriterande)", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Du måste ha B-körkort. Det är även en fördel om du har C, C1 eller D-körkort." }, { "id": 3, "question": "Har du god körvana i storstadstrafik?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Du behöver ha god körvana i storstadstrafik så att du kan köra ambulansen och patienten på ett säkert sätt i trafiken. " }, { "id": 4, "question": "Har du god fysik? Jobbet innebär en hel del lyft, exempelvis att bära en patient på bår nedför en trappa.", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "God fysik som styrka, balans och bålstyrka behövs för att klara av jobbet och hålla i längden. Du gör ett fystest om du går vidare i rekryteringen." }, { "id": 5, "question": "Gillar du att skapa trygghet för patienten, ge god omvårdnad med gott bemötande?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Patienten har rätt till god omvårdnad och ett bra bemötande. Om du inte har patienten i fokus är nog inte ambulanssjukvården rätt för dig. " } ], "header": "Nyfiken på att jobba i ambulans? Gör vårt test för att se om du har det som krävs!", "startButtonText": "Gör testet", "sendButtonText": "Skicka" }

AISAB är en excellent och jämställd arbetsgivare enligt Nyckeltalsinstitutets kartläggning.

Hospitera på AISAB

Hospitering är en möjlighet att få en inblick i hur det är att arbeta med ambulanssjukvård. Vi tar emot hospiterande om det finns ett tydligt syfte, till exempel om du studerar till sjuksköterska och är intresserad av att arbeta inom ambulanssjukvården. Du är välkommen med din förfrågan till vår studentsamordnare. Beskriv kort din bakgrund och syftet med att du vill hospitera. Varje förfrågan bedöms individuellt.

"Under en dag i ambulansen möter du människor i livets alla skeden. Ingen dag eller uppdrag är den andra lik. "