Gå direkt till textinnehåll

Vår nya webbplats får internationell utmärkelse

Datum: 21 januari 2021

Den internationella utvecklaren av publiceringsverktyg, Kentico, har utsett ASIABs nya webbplats, aisab.nu, till en av företagets tio i topp webbsajter i världen i januari.

Bild på utmärkelsen topp tio webbplatser i världen Aisab.nu är utsedd till en av de tio bästa webbplatser i världen under januari.

Varje månad väljer Kentico ut ett antal nylanserade webbplatser från olika segment som de presenterar för en jury. Juryn väljer därefter ut de tio bästa webbplatserna som får ett omnämnande och en dekal att publicera på sajten.

Aisab.nu får utmärkelsen för att publiceringsverktyget ger en stabil webbplattform för framtiden, med en enkel redigering och en engagerande användarupplevelse som ger förtroende för deras (AISABs) verksamhet. Läs hela motiveringen på Kenticos webbplats

 

Om Kentico

Företaget Xperience by Kentico är verksamt i över 120 länder och hanterar över 30 000 webbsajter inom flera verksamhetsområden, för så väl privata som offentliga företag och organisationer.

 

Om aisab.nu

Aisab.nu lanserades den 15 december med ett nytt modernt gränssnitt, enkel navigering och hög tillgänglighet. Den nya webbplatsen ger oss möjligheten att visa upp vår verksamhet, hur det är att jobba hos oss och gör det enkelt att söka lediga tjänster.
Text:Annika Haag