Gå direkt till textinnehåll

Jobba på ett unikt bolag i ambulanssjukvården

Jobba hos oss

Vi är ett unikt bolag i ambulanssjukvården. Det ger dig unika fördelar att arbeta hos oss.

På AISAB får du arbeta hos den största aktören i ambulanssjukvården i Stockholm, som också en är en del av Region Stockholm. 

Vi är idag ungefär 600 medarbetare som utför ett livsviktigt uppdrag – att vara i ständig rörelse för att leverera rätt vård i rätt tid. Varje dag, dygnet runt. I Stockholmsregionen har vi även ett särskilt ansvar för utbildning och träning i ambulanssjukvård, ledningsenhet, transport av avlidna och bedriver även forskning i prehospital vård vilket ger goda möjligheter till utveckling i arbetet.
{ "backgroundColor": "#f3f5f8", "failedHeader": "Du saknar vissa kvalifikationer för att jobba hos oss", "failedText": "För att jobba inom ambulanssjukvården krävs vissa utbildningar. Nedan har vi listat vilka utbildningar du saknar för att kunna jobba hos oss. Du är oavsett varmt välkommen att prenumerera på våra lediga tjänster!", "lastApplyText": "Sista ansökningsdag", "questions": [ { "id": 1, "question": "Är du specialistsjuksköterska, ambulanssjukvårdare (undersköterska med påbyggnadsutbildning) eller sjuksköterska?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Det behöver vara legitimerad sjuksköterska med relevant specialistutbildning eller ambulanssjukvårdare (undersköterska med påbyggnadsutbildning ambulanssjukvård) eller grundutbildad sjuksköterska för att få jobba i ambulans. Andra regioner kan ha andra kompetenskrav," }, { "id": 2, "question": "Har du B-körkort? (C-körkort är meriterande)", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Körkort B är ett krav för att jobba i ambulans. C1 och D körkort är ett plus. " }, { "id": 3, "question": "Har du god körvana? ", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Du måste ha god körvana, minst ett år, så att du kan köra ambulansen och patienten på ett säkert sätt i trafiken. " }, { "id": 4, "question": "Har du god fysik? Det vill säga orkar bära en patient ner för en trapp på en bår? ", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "God fysik som styrka, balans, kondition och bålstyrka behövs för att du ska orka bära patienten på bår och hålla för ett långt arbetsliv. " }, { "id": 5, "question": "Gillar du att skapa trygghet för patienten, ge god omvårdnad med gott bemötande?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Patienten har rätt till god omvårdnad och ett bra bemötande. Om du inte har patienten i fokus är nog inte ambulanssjukvården rätt för dig. " } ], "header": "Nyfiken på att jobba i ambulans? Gör vårt test och se om du har det som krävs!", "startButtonText": "Starta testet", "sendButtonText": "Ge mig svar" }

"Under en dag i ambulansen möter du människor i livets alla skeden. Ingen dag eller uppdrag är den andra lik. "