Gå direkt till textinnehåll

Jobba på ett unikt bolag i ambulanssjukvården

Jobba hos oss

Vi är ett unikt bolag i ambulanssjukvården. Det ger dig unika fördelar att arbeta hos oss.

På AISAB får du arbeta hos den största aktören i ambulanssjukvården i Stockholm, som också en är en del av Region Stockholm. 

Vi är idag ungefär 550 medarbetare som utför ett livsviktigt uppdrag – att vara i ständig rörelse för att leverera rätt vård i rätt tid. Varje dag, dygnet runt. I Stockholmsregionen har vi även ett särskilt ansvar för utbildning och träning i ambulanssjukvård, ledningsenhet, transport av avlidna och bedriver även forskning i prehospital vård vilket ger goda möjligheter till utveckling i arbetet.
{ "backgroundColor": "#f3f5f8", "failedHeader": "Du saknar vissa kvalifikationer för att jobba hos oss", "failedText": "Att arbeta inom ambulanssjukvården är många gånger utmanade och spännande. Nedan har vi listat vilka krav som ställs för att få jobba i ambulans hos oss. Du är oavsett varmt välkommen att prenumerera på våra lediga jobb!", "lastApplyText": "Sista ansökningsdag", "questions": [ { "id": 1, "question": "Är du specialistsjuksköterska, ambulanssjukvårdare (undersköterska med påbyggnadsutbildning) eller sjuksköterska?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Det behöver vara legitimerad sjuksköterska med relevant specialistutbildning eller ambulanssjukvårdare (undersköterska med påbyggnadsutbildning ambulanssjukvård) eller grundutbildad sjuksköterska för att få jobba i ambulans. Andra regioner kan ha andra kompetenskrav," }, { "id": 2, "question": "Har du B-körkort?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Körkort B är ett krav för att jobba i ambulans. C1 och D körkort är ett plus. " }, { "id": 3, "question": "Har du god körvana? ", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Du måste ha god körvana, minst ett år, så att du kan köra ambulansen och patienten på ett säkert sätt i trafiken. " }, { "id": 4, "question": "Har du god fysik? Det vill säga styrka, kondition, balans och bålstyrka? ", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "God fysik som styrka, balans, kondition och bålstyrka behövs för att du ska orka bära patienten på bår och hålla för ett långt arbetsliv. " }, { "id": 5, "question": "Gillar du att skapa trygghet för patienten, ge god omvårdnad med gott bemötande?", "correctAnswer": "Ja", "answerText": "Patienten har rätt till god omvårdnad och ett bra bemötande. Om du inte har patienten i fokus är nog inte ambulanssjukvården rätt för dig. " } ], "header": "Nyfiken på att jobba i ambulans? Gör vårt test och se om du har det som krävs!", "startButtonText": "Starta testet", "sendButtonText": "Ge mig svar" }

Vil du lämna en spontanansökan?

"Under en dag i ambulansen möter du människor i livets alla skeden. Ingen dag eller uppdrag är den andra lik. "